Bericht versturen

East Amusememt Equipment Co., Ltd


het principe is „Wederzijdse Voordelen“, hebben wij een goede reputatie onder onze klanten toe te schrijven aan onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen gewonnen.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: YST
Jaarlijkse omzet: 4000000-8000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding


China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Co. van het het Vermaakmateriaal van het Wenzhouoosten, Ltd werd gevestigd in het industriële district van MeiAo, Qiao-de Stad van Wenzhou van de xiastad, die van geschikte vervoerstoegang en mooi milieu genieten.

Ons bedrijf behandelt een gebied van 5000 vierkante meters en heeft 50 werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van Speelplaatsmateriaal en hebben een jaarlijkse productiecapaciteit van 3000 stukken.

De speelplaats van het oosten heeft rijke ervaring in de Speelplaatsindustrie. Onze hoofdproducten omvatten Speelplaatsmateriaal, gecombineerde dia's, Geschiktheidsmateriaal, Schommelingsreeksen en houten speelplaatsmateriaal. Bovendien, wij leveren grote inspanningen om nieuwe producten te ontwikkelen om de verschillende marktvraag te ontmoeten.

Ons bedrijfsprincipe is „Wederzijdse Voordelen“, hebben wij een goede reputatie onder onze klanten toe te schrijven aan onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen gewonnen. Wij leveren het recente jaar van de bolmarkt en onze wereldwijd uitgespreide cliënten, de speelplaatsen voldoen aan Europese norm.
De de speelplaatsmensen van het oosten heten warm binnenlandse en overzee klanten welkom om met ons voor gemeenschappelijk succes samen te werken.

Geschiedenis
Dienst
Ons Team

China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6China East Amusememt Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in